Sellakka Oy Pohjatyöt Referenssit Alkuun Pintatyöt
Logo
Toimisto:
Uudenkartanontie 77
21430 YLISKULMA
050 - 3098 941    F. 02 - 487 5725
Työmaat & E-mail:
050 – 3098 941Pasi Ahlroth
050 – 5556 305 Silja Selonen
etunimi.sukunimi (at) sellakka.fi

S E L L A K K A oy on käsityötaidon ammattilainen ja erikoistunut uusien ja vanhojen rakennuspintojen pohjatöihin ja maalaukseen.

Perheyritys aloitti toimintansa Turussa vuonna 1994. Maalarimestarin ja kisällin työllistäneestä toiminimestä on hiljakseen kasvanut monipuolinen n. 10 ammattilaisen erikoismaalaamo.
Verstaamme sijaitsee Liedossa osoitteessa Tuulissuontie 3 c  21420 Lieto.

Alusta asti periaatteena on ollut tehdä korkeatasoista käsityötä asiakaslähtöisesti ja yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

Restaurointi- ja koristemaalaustöissä tutuiksi ovat tulleet niin arvokkaat kalkkimaalaukset kuin samettiset liimamaalipinnatkin.

Nykyajan erikoisosaamistamme ovat sisustus- ja viimeistelymaalaukset julkitiloissa ja yksityiskodeissa.

Työntekijämme ovat ammattikuntansa parhaimmistoa ja työn jälkiin voitte nyt tutustua sivujemme kautta, olkaa niin hyvät.

Tarjoamme nyt uutena palveluna pintakuviointia kaikille rakennuspinnoille. Teemme tilauksesta sapluunan avulla tehtävät koristeet ja tekstit rakennuspinnoille, betonille, kivelle, lasille...
Maalaamme, syövytämme ja hiekkapuhallamme niin pienet ovilasit kuin suuret tilataideteoksetkin. Palvelemme kaikkia ammattilais- kuin yksityisasiakkaita ja leikkaamme koneellisesti materiaalit sekä maalaus- että hiekkapuhallustöitä varten. Oheisesta linkistä löydätte myös sapluunatapettimallistomme joka perustuu 1800-luvun fragmentteihin.

Tervetuloa sapluunapalveluumme !

Katso myös referenssimme maalta ja mereltä.

Satunnaisia kuvaotoksia työmailtamme.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys verotuksessasi !

Yrityksemme tiedot YTJ-tietopalvelussa.


        

Pohjatyöt
 
Perinteinen koristemaalaus
Sisustusmaalaus maalla ja merellä
PERINTEINEN KORISTEMAALAUS
Mukailut
Muita töitä
MUKAILUT
MUUT HERKUT