Sellakka Oy-logo

25 vuotta maalausta ja restaurointia  

Teemme maalaustyöt Turussa

Sellakka hoitaa niin tavallisen helpot kuin erikoisen vaikeatkin maalaustyöt ammattitaidolla Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa.  

Maalauspalvelut

Maalaus- ja sisustusmaalaustyöt

Jos valkoiset seinät kyllästyttävät, me maalaamme väriä ja loistoa, harmoniaa ja tyyliä. Suosittelemme muovittomia maaleja ja kestäviä ratkaisuja.

Ootraus ja marmorointi

Puunmukailu (ootraus) ja kivenmukailu (marmorointi) ovat tekniikoita, joissa maalaamalla jäljitellään esimerkiksi jalopuun tai kiven, usein marmorin sävyjä ja kuvioita.

Tapetointi ja pinkopahvi

Paperitapetti ja pinkopahvi ovat hengittäviä luonnonmateriaaleja, jotka mahdollistavat muovittoman remontoinnin. Erityisesti sisäkatoissa pinkopahvi on myös todella kustannustehokas ja pölytön vaihtoehto vaikkapa kipsilevylle.

Fiksaus- ja viimeistelytyöt

Tarkat maalarimme häivyttävät naarmut ja kolhut erilaisilta maali-, tapetti-, viilu- ja laminaattipinnoilta työmaan kiireisissä loppuvaiheissa. Myös esimerkiksi porraskäytävissä kevyellä korjausmaalauksella, pintojen puhdistuksella, retusoinnilla ja fiksauksilla voidaan suurempien remonttien tarvetta siirtää pitkälle tulevaisuuteen.

Risteilijöillä

Työskentelemme risteilijöillä rakentamisen ja telakoinnin aikana sekä merillä tehtävien muutostöiden matkassa. Teemme esimerkiksi sviittien ja ravintoloiden erikoistapetointeja, kauppojen ja kauppakäytävien ootrauksia, marmorointeja, kattodoomien kultauksia, mainosmaalauksia ja pilvimaisemia pohjatöineen. 


Ammattitaitoiset maalarimme ovat korvaamattomia erilaisten tapetti-, muovi- ja maalipintojen fiksauksissa ja myyntikorjauksissa. Teemme maalaus-, efektimaalaus-, ootraus-, marmorointi-, tapetointi-, kultaus- ja fiksaustyöt risteilijöissä urakalla ja tuntitöinä.


Rakennuksilla

Korjausmaalaus on sekä taloudellinen että ekologinen tapa uudistaa rakennuspintoja. Teemme tapauskohtaisesti mahdollisimman järkevän maalausremontin, joka korjaa aiempia vaurioita ja kestää aikaa. Uusien rakennusten myynti- ja vuosikorjauksiin tulemme myös mielellämme mukaan. Voitte tilata meiltä tapetoinnit kaikille rakennuspinnoille. Pingotamme pinkopahvit hirsipinnoille ja huokolevyille sekä seiniin että kattoihin. Suosimme pahvien pohjamaalausta ennen tapetointia, jotta tapetin vaihto sujuu tulevaisuudessa helpommin. Rakenteen hengittävyyden takaavat paperiset tapetit ja muovittomat maalit. Rakennusten ulkopinnoilta selvitämme alkuperäisen värikokonaisuuden. Tutkimuksessa selviävät myös aiemmat materiaalit ja nykytuotteiden soveltuvuus.

Palvelumme kattavat:

- SISUSTUKSET

katot, seinät, lattiat, kalusteet, erikoispinnat, taulut, retusoinnit

- FIKSAUKSET

seinä-, lattia- ja kattopinnat

- JULKISIVUT

ulkomaalaukset, sävytys- ja paikkaustyöt

- RAPPUKÄYTÄVÄT, OVET, IKKUNAT.